Bra forum för dig som gillar Spel

Posted by Danny Bergström on februari 21, 2016
Spel

1072293-forum-online-wordsSå du har hittat till denna artikel i hopp om att finna något bra forum för just spel? Då har du faktiskt kommit rätt. I denna artikel ska vi berätta om några få men mycket bra webbforum för just spel. Låter bra? låt oss börja!

Reddit.com och dess subreddits

Om du känner till Reddit så borde du nog känna till att Reddit är i sig själv ett enormt forum och nyhetsflöde. Folk lägger upp allt möjligt här men det intressanta är att du kan göra ett konto här och sedan göra ett special flöde av händelser och nyhet som just du är intresserad utav. På Reddit finns det nämligen undergrupper som kallas subreddits. Dessa är ofta specialiserade till något, exempelvis gaming eller enskilda spel. Detta gör Reddit till en bra start i att söka efter ett forum att vara en del utav.

Steam grupper

Steam är i sig självt ett klockrent program för oss som spelar mycket på PC. Är du primärt en PC spelare lär du nog ha skaffat dig ett konto. Steam har ett ganska enkelt system för att hitta och gå med i olika grupper. Det finns grupper för i stort sett allt men det kan ta lite grävande för att verkligen hitta en grupp du passar in i. Men har du väl hittat en grupp som du tycker om och ni är alla aktiva så kommer du snart finna ett vänskapsband som är gjutet i järn.