Bästa spelen just nu

Posted by rnn.yqe. on juli 30, 2014
Spel

Spel är något som alltid är roligt att syssla med och kanske framför allt om det handlar om datorspel av olika slag. Oavsett om man gillar sport, strategi, action, äventyr eller rollspel så går det alltid att hitta någonting som passar. Här följer några tips på de allra hetaste spelen just nu.

Call of Duty

Spelserien Call of Duty har under de senaste tio åren varit ett av de absolut mest populära krigsspelen, vilket inte är så konstigt då spelet både bjuder på en spännande handling, en mycket avancerad grafik samt många spännande funktioner och dylikt. Totalt har tio spel släppt i serien och i november släpps också ett elfte i form av Call Of Duty: Advanced Warfare, som utspelar sig år 2054 när ett företag utgör världens största armé, som tillsammans med USA ska försöka frälsa världen med demokrati.

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Detta är det senaste World of Warcraft-spelet och ett måste för alla WoW-fans. I denna femte expansion av det populära rollspelet tas man som spelare med till Draenors värld, som är fullt av vilda djungler och krigshärjade fält. Här kommer man också att stöta på Grommash Hellscream, Blackhand och Ner’zhul. Med nya karaktärsmodeller och ett nivåtak som är höjt till 100 med mera är det här en spelupplevelse som ingen fan av rollspel bör missa.

The Sims 4

Det var fem år sedan sist, men nu är det dags för ett nytt spel i världens mest populära spelserie. Den 4 september släpps The Sims 4 och ännu en gång gäller det att styra sina simmare till bästa möjliga liv. Med hjälp av nya funktioner är det möjligt att på ett helt nytt sätt skapa fängslande innehåll. Dessutom har simmarna i The Sims 4 mer intelligens samt ett större känslomässigt djup än tidigare, vilket också gör spelupplevelsen mer spännande.